17 september The Dirty Daddies in Bunde

Op zaterdag 17 september is er, tijdens een overdekt open air event in Bunde, een live optreden van The Dirty Daddies. Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat mensen nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebben klein.

AFAS live uitverkocht
De eerste en enige coverband die ooit op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft. De band was al te zien bij RTL LateNight, NOS op 3, BNN en op festivals als Zwarte-Cross, Paaspop en Concert At Sea.

Kaarten en info
Het zevental trekt al ruim 7 jaar door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie. 120 hits in 120 minuten worden met enthousiasme op het publiek afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op en de toeschouwer weet genoeg: Let’s Get Dirty. Online kaartverkoop voor dit event zijn te verkrijgen via www.bundermijt.nl Koop nu “early birds” tickets tegen gereduceerd tarief.

Lees vorig bericht

Processie dit jaar extra speciaal: 800 jaar bloedwonder

Lees volgend bericht

Na twee jaar wachten onthulling Jubileumbank IVN Ulestraten