Burgemeester sluit twee panden waar wietplantages zijn gevonden

Burgemeester Mirjam Clermonts heeft twee panden in Meersen gesloten waar wietplantages zijn gevonden. Het gaat om een pand aan de Gasthuisstraat en een pand aan de Bunderstraat. Waarschijnlijk gaat het om de twee huizen waar vorige maand honderden hennepplanten werden geruimd.

Tip
In april werden in twee dagen tijd twee hennepplantages in Meerssen ontdekt. Zo heeft de politie in de Bunderstraat ruim 800 planten geruimd. De politie heeft de planten gevonden na een tip van een netwerkbeheerder. Een paar dagen later was het weer raak. Toen hebben agenten honderden planten gevonden in een woning aan de Gasthuisstraat.

Lees vorig bericht

Na twee jaar wachten onthulling Jubileumbank IVN Ulestraten

Lees volgend bericht

Dartstoernooi met Jules van Dongen in Meerssen