Na twee jaar wachten onthulling Jubileumbank IVN Ulestraten

Twee jaar geleden had het 40-jarig jubileum van IVN Ulestraten moeten plaatsvinden. Het is anders gelopen, zoals het leven van iedereen anders is gelopen de afgelopen twee jaar. Ondertussen heft IVN Ulestraten nagedacht over hoe ze het 40-jarig bestaan toch niet helemaal voorbij zouden kunnen laten gaan.

Grasveld naast de kerk
IVN Ulestraten heeft gezocht naar een blijvende herinnering, iets tastbaars voor het dorp, en zijn uitgekomen bij een jubileumbank, die ze gaan plaatsen op het grasveld naast de kerk tegenover D´n Huppel in Ulestraten. Ze nodigen iedereen uit om bij de feestelijke onthulling aanwezig te zijn. De fanfare zal spelen en er is een drankje voor de aanwezige leden. De onthulling van de jubileumbank is op zondag 22 mei om 14:00 uur.

Foto: IVN Ulestraten

Lees vorig bericht

17 september The Dirty Daddies in Bunde

Lees volgend bericht

Burgemeester sluit twee panden waar wietplantages zijn gevonden