Dartstoernooi met Jules van Dongen in Meerssen

Meerssenaar Jules van Dongen, oftewel The Dutch Dragon, is al een tijd actief als professionele darter in de PDC.  Half juni gaat van Dongen weer toernooien spelen in Verenigd Koninkrijk en eind juni het WK in Duitsland. Op Zaterdag 11 juni is van Dongen in Meerssen en is er een World Cup Warm-up toernooi georganiseerd in Sportcafé Marsana, aan de Molenveldweg in Meerssen.

Koppeltoernooi
Jules van Dongen speelt die zaterdag mee aan een Koppeltoernooi, een dartstoernooi voor koppels van een ervaren darter samen met een minder ervaren darter, vriend, of familie. Voor het deelnemen aan het toernooi wordt inschrijfgeld gevraagd. Het inschrijfgeld is de prijzenpot en de top vier wordt uitbetaald. Belangstellenden die willen meedoen dienen zich vooraf aan te melden via dutchdragonfanclub@gmail.com .

Lees vorig bericht

Burgemeester sluit twee panden waar wietplantages zijn gevonden

Lees volgend bericht

Code oranje vanwege zware regen- en onweersbuien