Noodweer: meeste meldingen uit omgeving Meerstraat Bunde

Vanuit de omgeving in de Meerstraat in Bunde zijn de meeste meldingen binnengekomen van schade door het noodweer. Dat meldt de gemeente Meerssen. Het gaat om omgevallen of beschadigde bomen, takken op de weg en pannen van het dak. Vrijdag 20 mei trok over Zuid-Limburg flinke onweersbuien. Het KNMI gaf code oranje voor de provincie.

Zandzakken
Door het extreme weer besloot de gemeente om het gemeentehuis open te houden. Ook het Waterschap Limburg stond in de verhoogde staat van paraatheid. Zo lagen tientallen zandzakken klaar die ingezet konden worden bij wateroverlast. Rond 16:00 uur werd door het KNMI afgeschaald naar code geel.

Lees vorig bericht

Code oranje: gemeentehuis blijft open, waterschap neemt maatregelen

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #29: Coalitievorming duurt voort, maar hoelang nog?