Komend weekend minder treinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg

Door werkzaamheden aan het spoor kan de stoptrein tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg op zaterdag 28 en zondag 29 mei niet rijden.  De sneltrein rijdt als stoptrein tussen Maastricht en Valkenburg en zal naast Maastricht, Meerssen en Valkenburg ook stoppen op de stations Maastricht Noord en Houthem-St.Gerlach.

Stopbussen tussen Maastricht en Valkenburg
Arriva zet stopbussen in tussen Maastricht en Valkenbrug. Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht dienen gebruik te maken van de overige treinen of de reguliere lijnbussen. In de vroege ochtend en late avond rijdt hier ook vervangend busvervoer. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Lees vorig bericht

Onthulling IVN jubileumbank Ulestraten

Lees volgend bericht

IVN Meerssen gaat ochtendwandelen in Bunde met zijn historie en natuur