Staat de beste B&B van Nederland in Westbroek?

Bed en breakfast de Maaskei in Westbroek is genomineerd voor beste B&B van Nederland. De B&B is genomineerd in de categorie vier tulpen. De Maaskei is in september vorig jaar geopend. Ron en Brigitte de Groot zijn zeer trots op hun nominatie. “Wij hebben al tegen elkaar gezegd, voor ons is dit al een prijs”, zegt Brigitte. Op 15 juni wordt bekend of ze de nominatie mogen verzilveren.

Hobbels
De B&B is tijdens de overstroming vorig jaar getroffen door de watersnood. “We hebben wat hobbels gehad”, vertelt Brigitte. Na de overstroming zijn Ron en Brigitte begonnen met het herstellen van de B&B. “Vanaf januari zijn we zelf gaan wonen in een van de kamers van de B&B, omdat ons eigen huis nog niet is hersteld.”

Vogelaars
Bij de B&B proberen ze ook Meerssen te promoten. “Er zijn hier prachtige gebieden. Allemaal gebieden die de toeristen nog niet hebben ontdekt”, vertelt Ron. “De gasten zijn er best lyrisch over. We hebben veel vogelaars gehad, die zijn bij de Maasvlakte gaan kijken en zijn er heel enthousiast over.”

Lees vorig bericht

Verkeersexamen groep 7 en 8 BS Franciscus Bunde

Lees volgend bericht

Mei-den ingehaald door de Jonkheid