Concert Ruud Verhoeven ‘Tussje aad en nuuj’

Vrijdagavond 3 juni verzorgt Ruud Verhoeven uit Gulpen in een intieme sfeer ‘Tussje aad en nuuj’ in de Synagoge in Meerssen. Ruud begeleidt zichzelf op gitaar en brengt een mooi luister-repertoire met luchtige accenten, vrolijke liedjes, herkenbare vertaalde en ‘hertaalde’ chansons, omgezet naar Limburg, naar nu, naar hemzelf.

Limburgse bewerkingen
Het programma bestaat, anders dan voorheen, voor een groot deel uit bekende melodieën van bijvoorbeeld Jacques Brel, Gilbert Becaud, Charles Aznavour en Leonard Cohen. Stuk voor stuk heeft Ruud er Limburgse bewerkingen van gemaakt. Doorgaans heeft de lach ruimschoots haar plek tijdens een voorstelling.

Synagoge
Het concert is op vrijdag 3 juni van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Synagoge in Meerssen. De avond is een evenement van de Vrienden van Bibliotheek Meerssen. Info kosten en vooraf aanmelden kan via 043-3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl

Bron foto: affiche bibliotheek

Lees vorig bericht

Mei-den ingehaald door de Jonkheid

Lees volgend bericht

Planten Mei-den en Bartholomeusmarkt