Gäöls Projectkoor klaar voor optreden

Op 25 juni om 19:30 uur wordt in het Asta theater in Beek een muziekuitvoering gegeven door het Gäöls Projectkoor met het thema “Do You Remember.”Een 80-tal vrouwen en mannen brengen gezongen hits uit de 60ties en 70ties en worden begeleid door The Sunny Pipers.

Gilbert Petit
De organisatie roept iedereen op: “kom luisteren naar gouden herinneringen of maak (opnieuw) kennis met de aanstekelijke muziek uit deze bijzondere periode. Je wordt er gegarandeerd vrolijk van, zeker omdat ook buuttereedner Gilbert Petit bijdragen levert.”

Corona en overlijden dirigent
Na de oproep stroomde de aanmeldingen binnen en bij de eerste repetitie in maart 2020 begonnen meer dan 80 liefhebbers te repeteren. Die eerste repetitie stond onder leiding van arrangeur en dirigent Paul Mestrom en verliep voorspoedig. Toen kwam de corona en bleek dit meteen de laatste repetitie voor een periode van twee jaar. Dan volgt er een tegenslag door het overlijden van dirigent Paul Mestrom in december 2021. Dit raakte het koor diep. 

Nieuwe dirigent
Het koor bleef niet bij de pakken neerzitten en vonden een nieuwe dirigent in de persoon van Peggy Smeets. In maart 2022 is  een nieuwe start gemaakt die gaat uitmonden in het concert in het Asta theater in Beek.

Lees vorig bericht

Raad doet bijdrage van 50.000 euro voor waterschotten Tussen de Bruggen

Lees volgend bericht

Meer Actueel 21-2022: meters hoge loods, veteranen & mei-den