Open-tuin-dag ‘Kwallef van Vliek’

Zaterdag 4 juni is een speciale open-tuin-dag van de ‘Kwallef van Vliek’. Deze dag wordt georganiseerd samen met VELT. Velt is een vereniging voor ecologisch leven en tuinieren.

Kleurrijke entree Ulestraten
De landgoederen Vliek en Biesenberg zijn de afgelopen jaren succesvol doorontwikkeld tot parels in de keten van de Zuid Limburgse landgoederen. De ‘Kwallef van Vliek’ ligt precies tegenover Kasteel Vliek en biedt een kleurrijke entree naar Ulestraten. De moestuin heeft een eigentijdse passende indeling in percelen en paden. Leerlingen van groep 6 van basisschool de Triangel, planten, zaaien en oogsten op hun eigen perceel.

Gratis te bezoeken
Het is de moeite waard om zaterdag 4 juni tussen 10:00 uur en 17:00 uur een bezoek te brengen aan de ‘Kwallef van Vliek’. Er is voldoende parkeergelegenheid en de entree is gratis. Een EHBO-post is aanwezig. De vrijwilligers van de ‘Kwallef van Vliek’ heten zowel jong of oud welkom op de open-tuin-dag.

Lees vorig bericht

Geld Giro 777 watersnood Limburg vrijwel volledig besteed

Lees volgend bericht

Morgen mogelijke verstoringen dienstregeling Arriva door staking