Dagwandeling vanaf station Schin op Geul

Zondag 12 juni organiseert IVN Meerssen een wandeling van ongeveer 12 km. Deze gaat vanaf station Schin op Geul richting Valkenburg en Walem.

Glooiende en natuurlijke omgeving
De glooiende en natuurlijke omgeving van Schin op Geul maken van deze streek een schitterend wandelgebied. De wandeling gaat over veldwegen, door weilanden, deels een hoogte-wandeling met mooie panorama’s en deels een dal-wandeling langs de oevers van de Geul.

Vertrek vanaf station Schin op Geul
De start is om 10:00 uur vanaf Station Schin op Geul. Vanaf station Meerssen is een rit per trein mogelijk naar het startpunt, de treinreizigers worden verzocht dit vooraf bij de wandelgids te melden. Ook niet IVN-leden zijn welkom. Stevige wandelschoenen zijn een aanrader. De wandelgids is Annie Hupkens, telefoon: 043-3472590.

Lees vorig bericht

Morgen mogelijke verstoringen dienstregeling Arriva door staking

Lees volgend bericht

Meerssen Leeft – Inhalen mei-den