Toneelvereniging Crescendo Schimmert speelt ‘De tante van Charlie’

Toneelvereniging Crescendo Schimmert brengt dit jaar de klucht der kluchten: ‘De tante van Charlie’. Zij spelen de bewerking van Jon van Eerd. Het verhaal draait om de vrienden Charles Wiekken en Jacques Gielissen die indruk willen maken op hun vriendinnen, de gezusters Speetjens, met de puissant rijke, Donna Lucia Delvadorez, de tante van Charles.

Doldwaze klucht
Wanneer deze niet komt opdagen zit er niets anders op dan dat de butler des huizes zich als Charles’ tante voordoet. Bezoekers krijgen een doldwaze klucht voorgeschoteld. De regie is in handen van Ivo Habets.

Gemeenschapshuis Schimmert
De voorstellingen zijn in het Gemeenschapshuis Schimmert op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni en beginnen om 20:00 uur. Kaarten zijn onder andere in de voorverkoop te verkrijgen via www.toneelverenigingcrescendo.nl.

Lees vorig bericht

Kienen in de Huiskamer van Rothem

Lees volgend bericht

Uitgelicht: vliegveld, zwembad bestaat 5 jaar & ‘lul, ik hou van jou’