Marsna Erepenning voor Henk Mullers uit Geulle

Tijdens het 100 jarig bestaansfeest van Voetbalvereniging Geulsche Boys reikte burgemeester Clermonts zondagochtend de Marsna Erepenning van Verdiensten der Gemeente Meerssen uit aan Henk Mullers uit Geulle. Mullers is sinds 1957 lid van de voetbalvereniging Eerst als speler, later als trainer, voorzitter en vrijwilliger. Op dit moment is hij trainer van een jeugdteam en van de damessenioren.

Voorzitter
Mullers is sinds 2001 voorzitter van Geulsche Boys. Hij steekt hier veel tijd in, regelt vergaderingen en verricht alle andere voorzitterstaken. Als voorzitter van de voetbalvereniging bood hij tijdens de watersnoodramp in de zomer van 2021 hulp aan getroffen buurtbewoners. Hij stimuleerde en motiveerde alle leden om zijn voorbeeld te volgen.

Klusjesman en vrijwilliger
Verder zet Mullers zich al jaren in als klusjesman en zorgt, samen met een aantal andere vrijwilligers, voor het onderhoud op de club. Hij maait het grasveld van zowel Geulsche Boys als zwembad Geulle. Daarnaast vult hij de nog open kantinediensten in en springt bij wanneer er te weinig vrijwilligers zijn.

Lees vorig bericht

Open dag kwallef Ulestraten

Lees volgend bericht

100 jaar Geulsche Boys