Stella Maris leerlingen maken kennis met padel

Op woensdag 1 juni zijn leerlingen van het Stella Maris College op bezoek geweest bij het tennis en padelpark in Bunde. De aanwezige leerlingen hebben het vak BewegenSportMaatschappij in hun pakket en waren samen met hun docenten gekomen. Ze gingen met hun leerkrachten en begeleiding vanuit de club de padelbanen op.

Tweede keer
Voor de meeste tieners was het een eerste kennismaking met de sport padel en dit viel bij de leerlingen goed in de smaak. Op 15 juni komen de Stella Maris leerlingen een tweede keer padellen. Zijn er mensen die informatie willen of willen kennismaken met de snelst groeiende sport van Nederland padel? Stuur dan een mailtje naar info@tpcbunde.nl .

Lees vorig bericht

Persconferentie gemeente live op Meer Vandaag en extra nieuwsuitzending

Lees volgend bericht

Vragen van BRUG-M over renovatie tennisbanen TC Volharding