Persconferentie over nieuwe wethouders en bestuursakkoord

Lokaal DNA, CDA en KIJK!!! houden vrijdag een gezamenlijke persconferentie waarin bekend wordt wie de nieuwe wethouders worden. Ook wordt het bestuursakkoord gepresenteerd. Daarin staan de plannen voor de komende vier jaar. Tijdens de persconferentie komen vrijdag waarschijnlijk Bjorn Molling (Lokaal DNA), Andreas Pohle (KIJK!!!) en Agnes Jonkhout (CDA) aan het woord. De persconferentie wordt live uitgezonden op Meer Vandaag.

Kijk online via onze website of via uw TV op Ziggo kanaal 47, en op KPN kanaal 1337. Voor andere frequenties kunt u onze website checken: https://meervandaag.nl/frequenties/

Lees vorig bericht

Toch een kermis tijdens octaaf

Lees volgend bericht

Nieuwe wethouders bekend: Molling, Smeets, de Rond en Bongarts