Politie rukt uit naar zwembad vanwege opstootje

De politie is zondagavond uitgerukt vanwege een opstootje bij Zwembad Meerssen. Het hele weekend wordt er al feest gevierd vanwege het 5-jarig bestaan van het zwembad. Volgens de politie was het opstootje al opgelost voordat ze arriveerden.

Opstootje
Vanwege het incident waren meerdere politieauto’s naar het zwembad gekomen. Rond 21:00 uur was het feest op het zwembadterrein afgelopen en vertrokken de bezoekers. Buiten voor het zwembad raakten agenten in een ander opstootje. “Er was een iemand die de hele tijd naar de politie zat te roepen. De agenten waren daar boos over en opeens trekt een agent zijn wapenstok en begint te slaan”, vertelt een ooggetuige. Ook een verslaggever van Meer Vandaag kan dit bevestigen. Volgens de politie is er geen geweld gebruikt.

Artiesten
Zwembad Meerssen vierde vrijdag tot en met zondag feest vanwege het 5-jarig bestaan. Allerlei artiesten traden op. Het opstootje heeft de sfeer niet verpest, zo laat het zwembad weten.

Eerder liet Meer Vandaag weten dat er ook iemand zou zijn opgepakt vanwege openbare dronkenschap. Maar dit is volgens de politie onjuist.

Lees vorig bericht

In Bedrief bij patisserie en chocolaterie Smores

Lees volgend bericht

Na Rothem inspecteren personen auto’s in Bunde