IVN late-avondexcursie Geulhem

Maandagavond 20 juni organiseert IVN-Meerssen een late-avondexcursie onder leiding van Wim Derks telefoonnummer 043-3643740. Er wordt om 20:30 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij station Meerssen (carpoolen) en om 21:00 uur bij Hotel Restaurant Brakke Berg, Wolfsdriesweg 10 in Geulhem. De tocht duurt ongeveer 2 uur.

Vuurvliegjes
De wandelaars beleven de sfeer van een lange zomeravond in het hellingbos en omgeving. Het fluiten van de vogels gaat over in een stilte, waarin de jonge uilen misschien gaan roepen. De invallende duisternis maakt waarschijnlijk de glimwormen (vuurvliegjes) actief. “Wie komt er nog ooit in een donker bos? IVN-Meerssen neemt u mee en laat u genieten van een onvergetelijke avond. Iedereen is welkom, ook niet IVN-leden. Stevige wandelschoenen zijn een aanrader.”

Lees vorig bericht

Na Rothem inspecteren personen auto’s in Bunde

Lees volgend bericht

Aanhawwersj Smultoch weer gehouden