Patrick van Holten neemt afscheid van RVU: ‘Dat doet pijn aan het hart’

Patrick van Holten heeft na 30 jaar afscheid genomen van RVU. Hij stopt bij het eerste elftal omdat hij meer tijd door wil brengen met zijn partner en kinderen. Zijn laatste wedstrijd speelde hij op Tweede Pinksterdag.

Emotioneel
Familie en vrienden verzamelden zich op het voetbalterrein van RVU om naar de laatste wedstrijd van Van Holten te kijken. Hay Dolmans, voorzitter van RVU en tevens peetoom van Van Holten, vond het afscheid emotioneel. “Het is een jongen met een geweldige clubliefde. Als voetballer heeft hij veel betekend voor de club en was hij een voorbeeld voor de jeugd.” Het afscheid doet hem dan ook “pijn aan het hart”. Van Holten zelf was bij zijn afscheid ook zichtbaar emotioneel.

Tevreden
De laatste wedstrijd die van Holten heeft gespeeld, was een zeer belangrijke. Al vrij snel pakte het team een voorsprong en heeft deze niet meer weggegeven. RVU won met 6-1. Van Holten mocht daarvan zelf ook nog een doelpunt maken. Ook kreeg hij een welverdiende publiekswissel. Hij kijkt daarom tevreden terug naar zijn laatste wedstrijd en zijn voetbalcarrière bij RVU.

Lees vorig bericht

Stichting Samen Onbeperkt: open dag creatieve groep

Lees volgend bericht

Dames 1 SV Meerssen kampioen: ‘Ze gaan voor elkaar door het vuur’