Foto expositie ‘momenten in het park’

Van 26 juni tot en met 31 juli exposeren elf Meerssense fotografen in het Proosdijpark in Meerssen. Op 22 grote schermen is werk te zien van fotografen die geboren of woonachtig zijn in Meerssen en die op kwalitatief hoog niveau opereren. Het is voor de eerste keer dat op een dergelijke schaal aandacht wordt besteed aan de beoefening van de kunsttak fotografie in Meerssen.

Vrij toegankelijk
De fotografen zijn Nico Bastens, Clea Betlem, Rob Creemers, Daphne Dumoulin, Angele Frissen, Angeline Huijdts, Roy Kerckhoffs, Aron Nijs, Jean Penders, Thomas Schlijper en Joris Vroemen. De foto’s zijn opgesteld langs de paden in het park. De tentoonstelling duurt vijf weken en is vrij toegankelijk te bezoeken. De tentoonstelling is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Bibliotheek Meerssen. 

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #30: Nieuwe wethouders, een mix van verrassingen en voorspellingen

Lees volgend bericht

Portefeuilleverdeling: Molling krijgt financiën, De Rond water en klimaat