Herdenking waterramp in de gemeente Meerssen

Inwoners Brommelen lopen door de straten die blank staan

De gemeente Meerssen laat de waterramp niet zomaar voorbij gaan. Er is een herdenking gepland op vrijdag 15 juli. Dit is de dag waarop een jaar geleden het water kwam.

Herdenkingsmonument
De gemeente wil samen met iedereen stilstaan bij die gebeurtenis. De herdenking gaat plaatsvinden op vrijdag 15 juli om 19:00 uur in Westbroek Geulle. Bij deze gelegenheid wordt een herdenkingsmonument onthuld. 

Evacuatie inwoners
Het was 15 juli 2021. Op die dag werd Meerssen, Rothem en Bunde wakker in een gebied dat volledig onder water stond. Geulle zou die avond onder water lopen. Honderden inwoners moesten evacueren vanwege het stijgende water.

Lees vorig bericht

Sacramentsprocessie Meerssen

Lees volgend bericht

Onthulling Witte Anjerperkje Meerssen