Wandelmaatjes gezocht

Het project “Wandelmaatjes Meerssen” zoekt nieuwe vrijwilligers om een wandelingetje te maken met dorpsgenoten die er zelf niet zo gauw aan toe komen. Er zijn mensen die alleen wonen, niet of nauwelijks buiten komen en soms een stimulans nodig hebben om op pad te gaan.

Iets betekenen voor de ander
“Als wandelmaatje kunt u echt iets betekenen voor een ander. U zorgt vaak net voor dat beetje extra aandacht en een leuk moment voor iemand die zich eenzaam voelt of lichte geheugenproblemen heeft. De ontmoeting en de buitenlucht staan centraal. U spreekt in onderling overleg af wanneer en hoelang u samen wilt gaan wandelen. Er zijn geen verplichtingen aan de frequentie: dat bepaalt u samen. Met elke wandeling maakt u een ander blij”, aldus “Wandelmaatjes Meerssen” in hun oproep.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met: Jacqueline Lemmens, 06-14299704 of per mail: jacqueline.lemmens@planet.nl  of Truus Custers, 06-48370146 of per mail: truus.custers@hotmail.com . Dit project is een initiatief van Hulp bij Dementie, Envida, BundeNuSamen en de gemeente Meerssen, afdeling sport.

Lees vorig bericht

Vijf religieuze erfgoedlocaties in Zuid-Limburg altijd ‘open’

Lees volgend bericht

Stichting Wigwam zoekt vrijwilligers Wigwamvakanties