75 jaar speeltuin St. Joseph

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli viert speeltuin St. Joseph in Meerssen-West, met een tweedaags feest, dat de speeltuin 75 jaar bestaat.

Receptie en feestavond
Zaterdag is om 19:00 uur de feestelijke aftrap en receptie waarin een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet worden. Ook kunnen de aanwezigen kennis maken met de nieuwe bestuursleden van de speeltuin. Na het officiële gedeelte gaat het feest verder met de feestband “Bieske” en DJ Michel (bekend van Shakin’ Dj’s). De feestavond start rond 20:30 uur.

Wandeltocht
Op zondagmiddag is er een wandeltocht. De wandelaars kunnen kiezen uit twee afstanden. Dit zijn 4 en 8 km. Er kan gestart worden met wandelen tussen 12:00 uur en 14:00 uur. De wandeling wordt afgesloten met wat lekkers te eten en te drinken. Kinderen en volwassenen dienen zich verplicht vóór zaterdag 2 juli aan te melden. Dit kan via www.speeltuin-st-joseph.com.

DJ Snaky en trekking loterij
In de speeltuin spelen kan ook en Luna Events is aanwezig met onder andere glittertattoo ’s en ballonfiguren. DJ Snaky zorgt er zondag voor dat de bezoekers met de voetjes van de vloer kunnen. Ook is friterie St. Joseph open en wordt de trekking van de loterij gehouden.

Lees vorig bericht

Kaderbrief gemeente: Flink overschot, maar veel onzekerheden

Lees volgend bericht

Lokaal DNA stelt vragen over groenonderhoud inclusief begraafplaatsen