Oeuvreprijs voor trainer Bert van Marwijk

Foto: archief meer vandaag

Bert van Marwijk uit Meerssen kreeg zondagavond uit handen van oud Feijenoord voorzitter Jorien van den Herik de oeuvreprijs uitgereikt. Dit gebeurde bij de Rinus Michels Awards. Van Marwijk krijgt de oeuvreprijs voor zijn verdiensten als trainer in het Nederlands voetbal.

UEFA Cup
Van Marwijk begon zijn trainersloopbaan 30 jaar geleden. Hij was onder andere trainer van SV Meerssen. Later maakte hij als trainer de overstap naar het profvoetbal. Hij won met Feyenoord de UEFA Cup en werd tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika tweede met het Nederlands elftal. In Duitsland trainde van Marwijk Borusia Dortmund. Van Marwijk stopt voorgoed als trainer nadat hij als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten het WK 2022 niet wist te behalen.

Lees vorig bericht

Opening expositie Meerssense fotografen in het park

Lees volgend bericht

Meer dan 20.000 euro schade door overlast: camerabewaking bij Wereldster