File op A2 door politieactie vanwege overval TEFAF

Op de A2 stond dinsdagmiddag een lange file door een politieactie vanwege de gewapende overval op de TEFAF. In totaal stond er tussen Elsloo en Maastricht zo’n 5,6 kilometer file. De vertraging liep op tot 20 minuten. Rondom de wegen van de A2 in Meerssen was het ook drukker dan normaal. Inmiddels is de file opgelost.

TEFAF
Dinsdag pleegden vier verdachten een overval op de kunstbeurs TEFAF in Maastricht. Met hamers probeerden ze juwelen te stelen. Twee verdachten zijn opgepakt. Naar twee anderen is nog een klopjacht gaande. Volgens de politie is er door de verdachte iets buit gemaakt. De Koning Willem Alexandertunnel is vanwege onderzoek afgesloten.

Foto: Orange Media

Lees vorig bericht

Korte wandeling en planten determineren in De Dellen rondom de Curfsgroeve

Lees volgend bericht

Extra raadsvergadering over bestuursakkoord en installatie wethouders, live op tv