Seniorenvereniging Bunde organiseert muzikaal kienen

Stock foto

Op 13 juli vanaf 14:00 uur gaat de Seniorenvereniging Bunde muzikaal kienen in hun verenigingslokaal de Vos aan de Vliegenstraat in Bunde. Iedereen krijgt een kienkaart niet met cijfers er op vermeld maar met titels van bekende liedjes. De presentatie is in handen van Anouk Smit.

Melodietjes
Smit laat melodietjes horen en als de titel op de kaart staat kan daar een fiche op. Zoals ook bij gewoon kienen krijgen de deelnemers bij één rijtje vol een prijs, of als er meerdere “kiens” zijn een troostprijs. Het gaat niet zo zeer om de prijzen maar om het gezellig samen zijn en vooral de hilariteit omdat de bekende liedjes mogen worden mee gezongen. Dit in tegenstelling met normaal kienen waar op stilte prijs wordt gesteld.

Aanmelden voor 10 juli
Voor de leden is deze middag gratis. Om organisatorische reden dient men zich wel telefonisch aan te melden via 043-3645599 of 06-10576439 en wel tot uiterlijk 10 juli. Uiteraard zijn ook niet leden bij weer welkom. Zij betalen echter voor dit muzikaal kienen een kleine bijdrage die na telefonisch aanmelden wordt medegedeeld. Het bedrag van de eigen bijdrage dient te worden overgemaakt op onze bankrekening NL92 RBRB 07 7798 2900 ten name van Seniorenvereniging Bunde.

Nieuwe leden welkom
Senioren uit de gemeente Meerssen boven de 50 jaar zijn altijd welkom als lid bij de Seniorenvereniging Bunde. Voor de lage jaarcontributie krijgen de leden veel waar voor hun geld. Voor informatie en aanmelden bel de eerder vermelde nummers in dit bericht of mail naar seniorenverenigingbunde@gmail.com  Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina.

Lees vorig bericht

Extra raadsvergadering over bestuursakkoord en installatie wethouders, live op tv

Lees volgend bericht

Jan Chappin 20 jaar lid werkgroep kerk Waalsen