Melding persoon te water blijkt kapot kinderfietsje

Foto: Orange Media

Langs de Geul bij Meerssen is dinsdagmiddag een kinderfietsje gevonden. De brandweer is naar aanleiding daarvan een zoektocht gestart rondom de rivier, maar uiteindelijk bleek er niks aan de hand. Het kind had de fiets daar neergelegd omdat die kapot was. De fiets lag op de kruising tussen de Meerssenhovenweg en de Maastrichterlaan. De brandweer heeft de omgeving rondom de fiets afgezet, maar inmiddels is de plek vrijgeven.

Duikers
De brandweer is rond 13:20 uur met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan. Ook duikers van de brandweer zijn uitgerukt.

Foto: Orange Media

Lees vorig bericht

Uitgelicht over Schutterij St. Barbara: ‘We weten niet hoelang we nog zelfstandig kunnen blijven’

Lees volgend bericht

RVU viert 75+2 op vrijdag en sluit seizoen op zondag af