Gratis service bibliotheek aan huis

Mensen die van lezen houden maar door ziekte of een beperking tijdelijk niet in staat zijn om zelf naar de bibliotheek te gaan kunnen contact opnemen met de bibliotheek om de boeken thuis bezorgd te krijgen.

Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek maken medewerkers van de bibliotheek  afspraken over wat mensen graag lezen, hoe vaak en op welke dag mensen de materialen bij voorkeur willen ontvangen via een van de bibliotheek-aan-huis-vrijwilligers. Ook is het mogelijk om samen met een vaste vrijwilliger de bibliotheek te bezoeken. Deze bibliotheekdienst is gratis als men lid is van de bibliotheek. Aanmelden voor bibliotheek-aan-huis kan door langsgaan bij de bibliotheek, of bellen met 043-3642411 of per mail via info@bibliotheekmeerssen.nl.

Lees vorig bericht

Uitgelicht nabeschouwing raadsvergadering: liefelijke vergadering en rooskleurige tijden?

Lees volgend bericht

BRUG-M: ‘Peil draagvlak Limburgse komborden’