Wandelen door de Curfsgroeve

Tijdens de mergelwinning was de groeve strikt verboden gebied en daarmee bleef de groeve lange tijd voor het menselijk oog verborgen. Nu het Limburgs Landschap het beheer heeft overgenomen, heeft zij de groeve deels toegankelijk gemaakt voor het publiek. In de Curfsgroeve zijn geen wandelpaden aanwezig, goede wandelschoenen zijn verplicht en een wandelstok kan handig zijn om de balans te bewaren. Deze wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Honden zijn bij deze excursie niet toegestaan. Wel graag aanmelden.

Wanneer: zaterdag 16 juli 2022
Waar: vertrek vanaf de Nachtegaal te Meerssen
Tijd: 10:00 uur
Aanmelden: www.limburgs-landschap.nl/kalender

Lees vorig bericht

Ut Zaelke organiseert een muziekmiddag

Lees volgend bericht

Wethouder Molling: ‘Begin 2023 plan groenonderhoud’