Event Water Stop Nu Geulle

Stichting Water-Stop.NU is opgericht door gedupeerden van de watersnoodramp in juli 2021. Zij fungeren als belangenbehartiger voor bewoners van het risicogebied in de ruime omgeving van de Geulmonding Meerssenhoven, Bunde, Geulle. Zondag organiseerde de stichting een event voor buurtgenoten en belangstellenden. De aanwezigen werden onder andere op de hoogte gesteld van de doelen van de stichting en resultaten tot nog toe. Ook wethouder Inge Smeets, zelf slachtoffer van de wateroverlast, bezocht het event.  De aanwezigen konden onder begeleiding een aantal wandelroutes lopen en kennismaken met het rampgebied en obstakels die er waren ten tijde van de ramp.

Event Water-Stop-Nu Geulle

Lees vorig bericht

Planten determineren in bijenwei nabij ecoduct Kalverbosch

Lees volgend bericht

Ôs Dörp bij Basketbalclub Dunatos