Bibliotheek start studiegroep geschiedenis

Na de zomervakantie start in de bibliotheek een studiegroep geschiedenis. Een groep van 10 à 12 mensen komt om de twee weken circa twee uur op woensdag bij elkaar om zich te verdiepen in de wereldgeschiedenis. De groep kiest gezamenlijk voor onderwerpen, dit kan uiteenlopen van de oudheid tot de koude oorlog.

Woensdag 20 juli
Op woensdag 20 juli om 13:30 uur vindt er een infomoment plaats. Vanaf september start deze gratis studiegroep. Geïnteresseerden, van wie ook enige participatie wordt verwacht, kunnen zich aanmelden of informatie inwinnen via info@bibliotheekmeersen.nl of 043 3642411. Zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Lees vorig bericht

Podcast ‘Toen kwam het water’ over één jaar na de overstroming

Lees volgend bericht

Meerssense boeren in onzekerheid door stikstofbeleid: ‘De laatste optie is stoppen’