Buitenconcert harmonie St. Caecilia in de Piemelenhook

Op zondag 17 juli vanaf 11.00 uur houdt harmonie St. Caecilia Geulle haar zomerconcert in de Piemelenhook in Geulle. De Piemelenhook, met zijn bomen, grasveld, monumenten en vergezicht is een van de vele mooie plekken die Geulle rijk is, maar zonder meer de bekendste. De overlevering leert ons dat dit een plek is waar vaak jongens geboren zijn. Een dankbaar gespreksonderwerp met bezoekers. Door de combinatie van de locatie en de sfeer die deze plek oproept, het ontspannen zondagochtendgevoel en de klanken van harmonie St. Caecilia, zijn alle factoren aanwezig voor een mooi buitenconcert.

Victor Vaessen
Het concert vindt plaats onder leiding van dirigent Victor Vaessen. Verschillende goed in het oor liggende muziekstukken gaan uitgevoerd worden. Dit betreft onder meer Copacabana, Selections from Les Misérables, Het spookslot uit de Efteling en Olimpica. Na dit concert gaat Harmonie St. Caecilia tot 3 september haar vakantieperiode in.

Lees vorig bericht

Hoe de watersnood in zes dagen het leven van de getroffene op z’n kop zette

Lees volgend bericht

Aanpassing Zuid-Limburgse treindienstregeling door machinistentekort