Concert Meerssens Mannenkoor op markt

Op zondag 31 juli houdt het Meerssens Mannenkoor een concert op de Markt in Meerssen. Het concert begint om 14.30 uur. Er zal een lichtvoetig repertoire worden uitgevoerd waaronder ook een aantal prachtige Limburgse liederen, zoals: Limburg, mijn vaderland, Wie schoân ôs Limburg is, De Geul, Geul iech wil diech huère, Mien leef Limburg en het Veldboeket.

Afsluiting eerste half jaar
Het koor staat onder leiding van Leon Dijkstra, die het koor ook gaat begeleiden aan de piano. Met dit Marktconcert sluit het Meerssens Mannenkoor het eerste gedeelte van het jaar af, om zich na de vakantie te gaan voorbereiden op het programma van het najaar.

Lees vorig bericht

Harmonie Sint Caecilia zomerconcert

Lees volgend bericht

Meerssenaar (36) opgepakt in België met extreem sterke xtc-pillen