Meerssenaar (36) opgepakt in België met extreem sterke xtc-pillen

Een man uit Meerssen is in Belgisch-Limburg opgepakt met een partij extreem sterkte xtc-pillen meldt De Limburger. Het gaat om een 36-jarige man. De tabletten bevatten tot vijf keer meer van de werkzame stof MDMA. De tabletten kunnen hierdoor dodelijk zijn.

Drugshond
De man is samen met twee Maastrichtenaren van 45 en 22 jaar in een auto opgepakt. Het drietal reed in de nacht van zaterdag op zondag langs een politiecontrole in Hoeselt. Een drugshond vond ongeveer 30 pillen in de auto.

Onderzoek
Volgens de Belgische politie kwamen de drie terug vanuit een Rave party in Dordrecht. De politie heeft de auto meegenomen voor verder onderzoek. De Belgische politie heeft het dossier overgedragen aan de politie in Nederland.

Lees vorig bericht

Concert Meerssens Mannenkoor op markt

Lees volgend bericht

Pomp kapot: fontein Proosdijpark werkt niet