Iedere dinsdagochtend Taalcafé Bunde

Iedereen die meer of beter Nederlands wil leren praten, is op dinsdagmorgen welkom in het Taalcafé Bunde. Om 10 uur wordt begonnen met koffie en thee en beslissen de aanwezigen samen wat ze die ochtend willen doen. Soms is er een onderwerp waarover mensen willen praten. Soms wil iemand ’n artikel of brief lezen en vaak spelen de aanwezigen samen een taalspel.

Het Taalcafé is geen taalles
Mensen praten samen, iedereen kan vragen stellen, woorden worden uitgelegd. Er wordt samen geoefend woorden goed uit te spreken. Soms worden hierbij handen en voeten gebruikt om iets uit te leggen. Soms zingt iemand een liedje om een woord of begrip duidelijk te maken. Sommige bezoekers komen iedere week, anderen alleen als ze tijd hebben. Meestal zijn er 5 tot 8 personen aanwezig.

Gratis
Het Taalcafé is gratis en iedereen die mee wil doen is welkom. Ook als mensen de eerste keer alleen willen luisteren. Taalcafé Bunde is ook in de zomervakantie open. Kinderen zijn welkom en kunnen gewoon meedoen.

Waar is het Taalcafé
Het Taalcafé Bunde is in Ut Zaelke. Tegenover het treinstation, rechts naast de apotheek. Adres: Mgr. Theunissenplantsoen 20 in Bunde. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op dinsdagmorgen in het Taalcafé of een mail sturen naar TaalcafeBunde@gmail.com.

Lees vorig bericht

Afscheid groep 8 BS Ondersteboven

Lees volgend bericht

Wendy Kokkelkoren zing in de Basiliek