Foto’s expositie Proosdijpark langer te zien

De foto-expositie in het Proosdijpark in Meerssen is verlengd tot en met 4 september. Op 22 grote schermen is werk te zien van fotografen die geboren of woonachtig zijn in Meerssen en die op kwalitatief hoog niveau opereren. Het is voor de eerste keer dat op een dergelijke schaal aandacht wordt besteed aan de beoefening van de kunsttak fotografie in Meerssen.

De fotografen
De elf fotografen zijn Nico Bastens, Clea Betlem, Rob Creemers, Daphne Dumoulin, Angele Frissen, Angeline Huijdts, Roy Kerckhoffs, Aron Nijs, Jean Penders, Thomas Schlijper en Joris Vroemen. De foto’s zijn opgesteld langs de paden in het park en is vrij toegankelijk te bezoeken.

Lees vorig bericht

Stevige aanpak drugshandel op straat Heuvellandgemeentes

Lees volgend bericht

Veroordeelde oplichter uit Meerssen in hoger beroep