Bouw nieuwe kantine SV Meerssen afgerond

Foto: SV Meerssen

De bouw van de nieuwe kantine van SV Meerssen is zo goed als afgerond. Volgens de voetbalclub worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet. In 2020 werd het gebouw gesloopt na een verwoestende brand. Dinsdag is dat precies twee jaar geleden. Komende vrijdag wordt de kantine in gebruik genomen. Na de training van het eerste elftal wordt er in de kantine voor het eerst een drankje genuttigd.

Opening
Een officiële opening van de kantine volgt later. “Een groot woord van dank aan iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor het realiseren van de nieuwe kantine. Het resultaat mag er zijn”, schrijft de Meerssense voetbalclub.

Brandstichting
In de nacht van 1 op 2 augustus 2020 werd SV Meerssen opgeschrikt door een grote brand in de kantine. De brand verwoestte de volledige kantine en twee kleedlokalen. Door de inzet van de brandweer en politie werd voorkomen dat de brand oversloeg naar de omliggende gebouwen. Uit onderzoek van de politie blijkt dat het om brandstichting gaat. Justitie heeft het dossier gesloten omdat er geen dader kan worden aangewezen.

Lees vorig bericht

Het Limburgs Landschap zomerexcursie

Lees volgend bericht

Lokaal DNA stelt vragen over toekomst van kermissen