Het Limburgs Landschap zomerexcursie

Het Limburgs Landschap houdt op zondag 7 augustus een zomerexcursie in De Dellen en het Meerssenerbroek. De natuurgebieden De Dellen en het Meerssenerbroek liggen ten zuiden van het dorp Meerssen, op de zuidelijke helling van het Beneden Geuldal. Het is een afwisseling van plateau- en hellingbos naar vochtige bossen en graslandjes in het dal en uitzicht over de Curfsgroeve.

Excursie is gratis
De excursie start zondagochtend 7 augustus om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6 te 6231 RV te Meerssen. De excursie is gratis, duurt ruim twee uur, en stevige wandelschoenen worden aanbevolen. U dient zich aan te melden via www.limburgs-landschap.nl/kalender. In verband met de aanwezigheid van grote grazers in de natuurgebieden kunnen honden niet mee.

Foto: Het Limburgs Landschap Henk Heijligers

Lees vorig bericht

Oud-wethouder IJff aan de slag bij Algemeen Bestuur Waterschap

Lees volgend bericht

Bouw nieuwe kantine SV Meerssen afgerond