Nominatie speeltuin Sint Joseph

De jury van Onze Buurt heeft speeltuin Sint Joseph uit Meerssen genomineerd om dit jaar mee te dingen naar de hoofdprijs. Speeltuin Sint Joseph is een van de tien genomineerden in Limburg. “De kwaliteit van de inzendingen is hoog bij deze editie en de rapportcijfers van de juryleden liggen dicht bij elkaar in de top tien”, laat Onze Buurt weten.

Tien jaar Onze Buurt
Omdat Onze Buurt tien jaar bestaat, is de prijzenpot ruimer dan ooit en groot genoeg voor meer genomineerden. De jury van Onze Buurt beoordeelde 71 inzendingen op sociaal gehalte, verbinding, duurzaamheid en burgerzin. Welk project de hoofdprijs krijgt, wordt in oktober bekend na een tweede juryronde waarvoor de finalisten een presentatie moeten houden. De vrijwilligers van de speeltuin uit Meerssen lieten Onze Buurt weten dat de overkapping dringend aan vernieuwing toe is.

Ons Limburg
Onze Buurt wordt elk jaar georganiseerd door de woningcorporaties die verenigd zijn in Ons Limburg, samen met het Oranje Fonds en Provincie Limburg. Ze willen daarmee de burgerparticipatie in dorpen en wijken stimuleren.

Lees vorig bericht

IVN wandeling landgoed Schietecoven en Kalverbos

Lees volgend bericht

Maastrichtse partij kritisch: ‘Meerssen betaalt te weinig afvalkosten’