Bunde laat senioren weer dansen

Stock foto.

Seniorenvereniging Bunde wil graag dansavonden met livemuziek organiseren voor alle senioren uit Bunde en omgeving. Ouderwets gezellig samen dansen, een drankje doen en nieuwe vrienden maken. Dolmansgroep zelfstandig adviseur van RegioBank steunt dit initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Bunde.

Ontmoeting en verbondenheid
Arno Dolmans van Dolmansgroep vertelt “Het initiatief ‘Bunde laat senioren weer dansen!’ is opgezet om ontmoeting en verbondenheid te bevorderen en zo eenzaamheid tegen te gaan. Eenzaamheid onder onze senioren is helaas een groot probleem. Seniorenvereniging Bunde wil met dit project de ouderen uit onze omgeving samenbrengen voor ouderwets gezellige zaterdagavonden. En mooie bijkomstigheid, dansen houdt het lichaam fit en gezond! Wij steunen dit mooie initiatief daarom van harte. Helpt u ook mee?”

Proef van drie maanden
Jo Voncken, bestuurslid van de Seniorenvereniging: “ weten jullie nog hoe gezellig vroeger die zaterdagavonden waren. Dat stukje nostalgie willen wij weer terug halen. Wij starten met een proefperiode van 3 maanden waarvoor wij een startkapitaal nodig hebben. Slaagt deze proef dan komt er een vervolg. Maandelijks zal dan een dansavond georganiseerd gaan worden met uiteraard live muziek. Wij geloven in dit project en gaan er voor.”

Donaties gevraagd
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook Seniorenvereniging Bunde kan hulp gebruiken voor zaalhuur, livemuziek, hapjes en drankjes. Daarom zijn donaties uit Bunde en omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. “Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Bunde maken we samen.” Willen mensen meer weten over dit project kan dit via Samenvoordebuurt.nl en doneren via de link: samenvoordebuurt.nl/zaterdagavonddansenseniorenbunde. Ook kan aan de balie, van RegioBank, St. Rochusstraat 37 Bunde, en donatie gedaan worden.

Lees vorig bericht

Maastrichtse partij kritisch: ‘Meerssen betaalt te weinig afvalkosten’

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 31-2022: kantine in gebruik genomen, foutje bedankt & openlucht bioscoop