Dakpannen komen naar beneden: oorzaak onduidelijk

Op de Klinkenberg in Rothem zijn zaterdagmiddag dakpannen naar beneden gekomen. De oorzaak is nog onduidelijk. De Limburger meldt dat de pannen niet door vliegtuigen naar beneden zijn gekomen. Op het moment van het incident waren geen vluchten over Rothem. Het zou gaan om ongeveer 100 dakpannen.

Explosie
Een gasexplosie wordt ook uitgesloten. Netbeheerder Enexis is langs geweest om een controle uit te voeren. Maandagochtend zijn dakdekkers langs geweest om het gat in het dak te dichten. Door het incident is niemand gewond geraakt. De brandweer is zaterdag opgeroepen om het dak te controleren. De Klinkenberg was zaterdag een tijd lang afgesloten.

Lees vorig bericht

Ironman in en rond Maastricht

Lees volgend bericht

Aantal vluchten MAA nog niet op niveau voor corona