Wandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote

Nieuw bericht over de wandeling vanuit De Hoeskamer Ulestjtraoete. In het eerdere bericht stonden verkeerde data’s vermeld. Op donderdag 11 augustus is er een extra wandeling vanuit de hoeskamer Ulesjtraote. “We vertrekken om 13.30 uur en maken een wandeling van ongeveer 5 km in een rustig tempo. We wandelen naar de plek waar we bloemen gaan plukken voor de Kroedwusj,” laat De Hoeskamer in hun bericht weten.

Wim Derks natuurgids
IVN-natuurgids Wim Derks, (043-3643740) neemt de deelnemers mee en zal meer vertellen over de samenstelling van de Kroedwusj. “Gezelligheid en samen bewegen staan voorop. Het is dan ook de moeite waard om deel te nemen. Bovendien is deelname gratis en aanmelding is niet nodig. Na afloop drinken we samen nog gezellig een kopje koffie/thee of fris. €1 per consumptie. Goed stevig schoeisel is aan te raden. Neem een scherp mes of snoeischaar mee, “vervolgt De Hoeskamer. De hoeskamer Ulesjtraote heeft een aparte ingang naast Gemeenschapshuis d’n Huppel.

Kroedwusj binden en zegening
Op vrijdag 12 augustus gaan ze in de Hoeskamer de Kroedwusj binden, met het blauwe Marialint. Aanvang 13.30 uur. Daarbij is uiteraard iedereen van harte welkom. De Kroedwusj zegening is tijdens de dienst van zondag 14 augustus om 09.00 uur in de parochiekerk van St. Catharina. Maandag 15 augustus is het hoogfeest van Maria ten Hemelopneming.

Lees vorig bericht

Inflatie? Stichting Ruggesteun merkt er (nog) niets van

Lees volgend bericht

Ironman in en rond Maastricht