Aantal vluchten MAA nog niet op niveau voor corona

Het aantal vluchten van en naar Maastricht Aachen Airport is nog niet op het niveau van voor de coronapandemie. Dat blijkt uit cijfers van het CBS die deze maand zijn gepubliceerd. In het tweede kwartaal van 2022 vervoerde de luchthaven 56,2 procent minder passagiers dan in 2019. Landelijk gezien is het aantal vrachtvluchten ook nog niet op het niveau van 2019.

Vracht
Het aantal vrachtvluchten is ruim 8 procent minder dan voor corona. Bijna 93 procent van de vrachtvluchten vonden plaats op Schiphol. De rest op MAA. Op de andere Nederlandse luchthavens zijn de cijfers ook nog niet gelijk aan 2019. Het vliegveld in Groningen heeft ruim 65,9 procent minder vluchten dan voor corona. Ook Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport verwerken minder vluchten.

Lees vorig bericht

Dakpannen komen naar beneden: oorzaak onduidelijk

Lees volgend bericht

Vooraankondiging wandeling waterlopen omgeving Bunde