MOS Wereldspellenmiddag in speeltuin Sint Joseph

De derde editie van de Wereldspellenmiddag wordt zondag 4 september gehouden in Speeltuin Sint Joseph in Meerssen. In de speeltuin zijn die middag allerlei spelletjes te doen uit de hele wereld. Daaromheen een “werelds” sausje, met muziek, hapjes en drankjes.

Voor iedereen
De spellenmiddag is er voor iedereen die van een spelletje houdt, van 0 tot 80 (en ouder). Arm of rijk, ver weg of dichtbij. Spelen gebeurt in de hele wereld. “Kom ook en neem je vrienden en familie mee,” roept de organisatie. De spellenmiddag is van 14:00 uur tot 16:30 uur in speeltuin Sint Joseph, Bunderstraat 188, Meerssen. Toegang speeltuin is die middag gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt bestemd voor de deelnemende goede doelen.

Organisatoren
De middag wordt georganiseerd door Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking (MOS) samen met Stichting Duurzaam Meerssen, Speeltuin Sint Joseph en de Ruggesteun. MOS bundelt verschillende particuliere initiatieven voor ontwikkelingssamenwerking in Meerssen: Abantwane Belanga, Enfid, Faunawatch, Friends of Coloma school, Hulp aan Vluchtelingen Calais, LOAF, Kinderen van Papoea, Philipa, Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua, Umbrella of Hope, Young Africa Namibia. Voor meer informatie: MOSsecretariaat@gmail.com  of Facebook/MOSMeerssen.

Lees vorig bericht

Systeem gemeente getroffen door cyberaanval: geen datadiefstal

Lees volgend bericht

Justitie eist drie jaar cel tegen van verkrachting verdachte Meerssenaar