Gemeente zoekt schoolmaterialen voor kinderen uit Oekraïne

De gemeente Meerssen doet een oproep aan haar inwoners om schoolmaterialen te verzamelen en deze beschikbaar te stellen voor de kinderen van vluchtelingen uit Oekraïne die tijdelijk in de voormalige Gansbeekschool verblijven. “De steun vanuit onze gemeenschap is hartverwarmend,” laat de gemeente weten. 

Diverse spullen
De gemeente is voor de schoolgaande kinderen en jeugd op zoek naar bureaus, bureaustoelen, agenda’s (2022/2023), markeerstiften, potloden, kleurpotloden, viltstiften, passers, geodriehoeken, rekenmachines (werkend), bureauleggers, lege schriften, A4-klappers en meer. Ook vraagt de gemeente verder om spullen waarmee zij een stilteruimte anex huiswerkruimte kunnen inrichten. Mensen die deze spullen hebben en beschikbaar willen stellen kunnen een mail sturen naar oekraine@meerssen.nl

Lees vorig bericht

ZijActief Moorveld opening najaarsprogramma

Lees volgend bericht

Laatste openluchtfilm in het Proosdijpark