ZijActief Moorveld opening najaarsprogramma

ZijActief Moorveld opent het najaarsprogramma op dinsdag 13 september met een feestelijke avond, waarbij het 55-jarig bestaansfeest wordt gevierd. Deze avond wordt gehouden in Gemeenschapshuis De Kollekamp en begint om 19.00 uur. Nadat voorzitter Tiny Rings de avond heeft geopend en de huishoudelijke mededelingen zijn gedaan, start de avond met “een frietje met”.

Toneelstuk
Daarna volgt een optreden van Toneelvereniging Crescendo Schimmert met de sketch “Tössje Kuns en Kietsj”. Ook gaan de aanwezigen deze avond nog genieten van een verrassingsoptreden door een van de leden. Deelname aan de avond is gratis, maar in verband met de catering is opgave noodzakelijk.

Aanmelden noodzakelijk
Aanmelden kan tot en met dinsdag 6 september bij Rosie Houben-Voncken telefoonnummer 0621425124. Een appje sturen kan ook. ZijActief Moorveld hoopt iedereen op 13 september in goede gezondheid te mogen ontmoeten om er samen een feestelijke, gezellige avond van te kunnen maken.

Lees vorig bericht

Justitie eist drie jaar cel tegen van verkrachting verdachte Meerssenaar

Lees volgend bericht

Gemeente zoekt schoolmaterialen voor kinderen uit Oekraïne