Geen treinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf woensdag 24 augustus tot en met  vrijdag 2 september in fases geen treinen tussen Maastricht Randwyck, Valkenburg en Heerlen. Er worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Maastricht Randwyck – Valkenburg
Van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg. Arriva zet vervangende stop- en snelbussen in op dit traject. Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht dienen gebruik te maken van de reguliere lijnbussen of overige treinen. In de vroege ochtend en late avond rijden er pendelbussen.

Valkenburg – Heerlen
Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Heerlen. Arriva zet vervangende stop- en snelbussen in op dit traject.

Reizen met vervangend vervoer
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Reizigers moeten inchecken bij het station waar ze vandaan vertrekken en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. 

Lees vorig bericht

Laatste openluchtfilm in het Proosdijpark

Lees volgend bericht

Open Air Jazz concert