Gratis tennis en padel-jeugdinstuiven TPC Bunde

Tennis en Padelclub Bunde houdt op donderdag 1 en vrijdag 2 september gratis tennis en padel-jeugdinstuiven. Kinderen die willen deelnemen kiezen zelf of ze willen tennissen of padellen of misschien wel allebei. Ouders zijn van harte welkom om mee te komen doen.

Opgeven per mail
De deelnemers hoeven alleen te zorgen voor sportieve kleding en schoenen. TPC zorgt voor rackets. De instuiven zijn op beide dagen van 11:00 uur tot 13:00 uur. Kinderen dienen zich op te geven door een mail te sturen naar info@tpcbunde.nl. Hebben geïnteresseerde kinderen en ouders vragen over tennis, padel of de vereniging, dan kunnen zij een mailtje sturen naar eerder genoemd mailadres.

Lees vorig bericht

Ôs Dörp – Gäöls MannenKoor

Lees volgend bericht

WOZ-waarde Meerssense woningen met bijna 7 procent gestegen