Zondag 4 september gratis pilot voetbalclinic bij RVU

Onlangs is het bestuur van de voetbalvereniging RVU de samenwerking aangegaan met SKILLS2DAY. De trainers van deze voetbalschool organiseren op zondagmorgen 4 september een gratis voetbalclinic voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaren oud.

Jongens en meisjes
Jongens en meisjes  die willen ervaren hoe het is om bij Skills2day te trainen, kunnen zich gratis aanmelden voor deze clinic. “Wie weet, word je enthousiast en kom je wekelijks vanaf zondag 11 september op het sportpark RVU onder leiding van de trainers van Skills2day trainen,“ laat RVU weten.

Aanmelden
De trainingen zijn van 10.00 tot 11.00 uur voor de kinderen van JO7 tot en met JO11. Van 11:15 tot 12:15 uur trainen de kinderen van JO12 tot en met JO17. Aanmelden gaat via www.skills2day.nl of via Hay Dolmans hay.dolmans@ziggo.nl .

Lees vorig bericht

WOZ-waarde Meerssense woningen met bijna 7 procent gestegen

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts opent MOS Wereldspellenmiddag