Burgemeester Clermonts opent MOS Wereldspellenmiddag

Zoals eerder vermeld is zondag 4 september van 14:00 uur tot 16:30 uur de derde editie van de Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph, Bunderstraat 188 in Meerssen.  De middag is voor iedereen die van een spelletje houdt, van 0 tot 80 (en ouder). Arm of rijk, ver weg of dichtbij. Spelen gebeurt in de hele wereld. “Kom ook en neem je vrienden en familie mee en kom vooral op tijd,” vraagt de organisatie.

MOS 30 jaar
De opening is om 14:00 uur door burgemeester Clermonts. MOS bestaat 30 jaar. Er zijn die middag allerlei spelletjes te doen uit de hele wereld. Daaromheen een “werelds” sausje, met muziek, hapjes en drankjes. Kinderen die dat leuk vinden, kunnen worden geschminkt. Om ongeveer 15:00 uur is er een dansworkshop door dansschool Reality uit Maastricht. Hieraan kunnen alle kinderen actief meedoen. In 2019 was dit een groot succes en deden de kids enthousiast mee. Toegang speeltuin is die middag gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt bestemd voor de deelnemende goede doelen.

Particuliere initiatieven
De middag wordt georganiseerd door Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking (MOS) samen met Stichting Duurzaam Meerssen, Speeltuin Sint Joseph en de Ruggesteun. MOS bundelt verschillende particuliere initiatieven voor ontwikkelingssamenwerking in Meerssen: Abantwane Belanga, Enfid, Faunawatch, Friends of Coloma school, Hulp aan Vluchtelingen Calais, LOAF, Kinderen van Papoea, Philipa, Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua, Umbrella of Hope, Young Africa Namibia. Voor meer informatie: MOSsecretariaat@gmail.com of Facebook/MOSMeerssen.

Lees vorig bericht

Zondag 4 september gratis pilot voetbalclinic bij RVU

Lees volgend bericht

Natuurlijk – Het Grensmaasproject