Geslaagd KVW Rothem 2022

Het KVW in Rothem wordt georganiseerd door SJWR (Stichting Jeugdbelangen en Welzijnswerk Rothem). Dit is een groep van enthousiaste vrijwilligers die drie dagen kindervakantiewerk organiseren voor de kinderen van Rothem en omstreken in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

37 kinderen
Dit jaar waren er 37 kinderen die de afgelopen week van maandag tot en met woensdag actief bezig zijn geweest. Zo gingen zij op maandag naar Steinerbos. Dinsdagochtend was er een sport- en spellenochtend op het terrein van voetbalvereniging RVU. Dinsdagmiddag pannenkoeken eten én crazy 33 (een speurspel) spelen in Schimmert. Ten slotte gingen de kinderen op woensdag met de bus naar Toverland.

Facebook en activiteiten
KVW Rothem is actief op Facebook (Kindervakantiewerk Rothem én Avontuurlijk) en informeren daar  iedereen, onder andere, over inschrijvingen, programma etc. Ook organiseert SJWR ‘Avontuurlijk’; activiteiten op de vrijdagavond. Die vinden plaats in gemeenschapshuis de Koel en starten weer vanaf 7 oktober voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. 

Foto’s
KVW Rothem stuurde een aantal foto’s om te laten zien hoe leuk de week was.

KVW Rothem 2022

Lees vorig bericht

Komende zondag Jaarmarkt in Meerssen: meerdere afsluitingen

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 35-2022: asielcrisis, scholen weer open & kampioen